Unitatea Protejata Asociația PENTRU MATEI

sprijina (re)integrarea persoanelor cu dizabilități în mediul social și profesional și oferă companiilor partenere produse și servicii, la cele mai înalte standarde și cu costuri corecte.

Știați că?

Companiile cu peste 50 de angajați pot beneficia de deducerea sumelor aferente taxei pentru persoanele cu dizabilități făcând achiziții de produse sau servicii de la noi?

De ce sa colaborati cu noi?

Chiar daca angajatii din cadrul unitatii protejate au o dizabilitate aceasta este compensata de o determinare puternica si un talent in alte arii de activitate. Tocmai aceste calitati si ABILITATI le scoatem in evidenta si le valorificam la APM Unitate Protejata.

Oferta Diversificata

Oferim o gama larga de servicii utile companiilor care au peste 50 de salariati. Aceste servicii sunt deductibile din fondul pentru handicap datorita statului de unitate protejata pe care il avem. Membrii echipei au experienta in realizarea acestor servicii si tratam fiecare colaborare in mod individual astfel incat solutia oferita sa fie personalizata pe nevoile Dvs.

Implicare sociala

La realizarea serviciilor isi aduc aportul persoanele cu dizabilitati angajate in unitatea noastra protejata. Am ales cu grija serviciile pe care le oferim astfel incat acestea sa aduca o valoare ridicata companiilor ce le achizitioneaza si totodata, sa scoata in valoare abilitatile si talentele pe care angajatii nostrii le au. Achizitionand aceste produse contribuiti in mod direct la incluziunea in munca a persoanelor cu handicap si la recuperarea/reintegrarea acestora in comunitate.

Garantia Deductibilitatii

Colaborand cu noi aveti garantia ca sumele platite sunt deductibile din fondul pentru handicap.
Puteti verifica autorizatia care atesta statul de unitate protejata accesand Registrul Unitatilor Protejate Autorizate, care se afla pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilitati iar pentru serviciile oferite incheiem contract de colaborare prin care Dvs aveti siguranta ca serviciul achizitionat este deductibil.