Un formular completat le poate schimba viața 

Mii de copii din medii defavorizate care nu au posibilitatea de a merge la școală, tineri talentați fără șansa de a-și dezvolta aptitudinile și peste 1 milion de vârstnici copleșiți de singurătate, au nevoie acum de ajutorul nostru pentru a putea face față provocărilor. Un gest simplu poate face diferența pentru ei!

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL TĂU PE VENIT ȘI ÎMPREUNĂ LE OFERIM ȘANSA LA O VIAȚĂ MAI BUNĂ!

Dacă ai realizat venituri din salarii sau pensii în anul precedent. Cum poti completa și trimite formularul online către noi? 

  1. Descarcă formularul 230 pe mobil sau pe calculator.
  2. Completează câmpurile editable. Dacă dorești, poți bifa redirecționarea sumei pentru o perioadă de 2 ani, la pct II.2.
  3. Tipărește și semnează sau folosește semnătura olografă prin Adobe Reader, astfel:

– Descarcă Adobe Reader; – Alege opțiunea Completare și semnare din partea dreaptă, apoi apasă pe pictograma unui stilou din partea de sus, unde scrie Semnare; Adaugă semnătura prin desenarea ei cu mouse-ul sau prin încărcarea imaginii acesteia, în câmpul Semnătură contribuabil; – Apasă închidere și semnătura va fi salvată.

  1. Trimițe formularul pe e-mail la adresa: contact@pentrumatei.ro și noi îl depunem online la ANAF (conform ordinului 15/07.01.2021). Poți trimite formularul completat în original pe adresa noastră: Șos. Olteniței nr. 225 A, Corp A, București și noi îl depunem la ANAF pentru tine.
  2. Fii ambasadorul nostru! Trimite formularul la 2 prieteni buni, care să susțină cauza în care crezi. Până pe 25 mai 2023, poți depune formularul 230 online, utilizând serviciul Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF sau în original la sucursala ANAF de domiciliu, ori prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa Oficiului Fiscal de care aparții.

Dacă ai obținut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor în anul precedent.

 

Declaraţia unică 212 se depune, prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, respectiv:

  • prin intermediul serviciului „Spaţiul privat virtual”, disponibil pe portalul www.anaf.ro;
  • prin intermediul serviciului „Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat;
  • în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, cu confirmare de primire.

Astfel, vei opta să redirecționezi o mică parte din impozit, mai exact 3,5%, bani pe care oricum îi plătești statului, către oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.